0 0,00 €

Bublaninová tortička

Publikované: 19.01.2018

recept od: Tichovy dobroty
https://www.facebook.com/Tichovy-dobroty-372352062962109/

Ingrediencie:

  • 250 g tvarohu
  • 200 ml zákysu / cmaru
  • 2 vajcia
  • 250 g hrozna bez kôstok
  • 150 g jahôd
  • čakankový sirup
  • 200 g kukuričnej múky
  • 1/2 kypriaceho prášku bez fosfátov
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • troška vanilky
  • 4 lyžice rozpusteného masla

Na ozdobu:

  • 250 g tučného tvarohu / zakysanky
  • 3 lyžice medu / Čakankového sirupu s medom
  • kakaové bôby
  • hrozno

Postup:

  1. Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Všetky suroviny okrem ovocia vyšľaháme a až potom vmiešame ovocie.
  2. Nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a pečieme cca 45 minút.
  3. Potom dozdobíme tvarohom a ovocím.
Top